Introduktion

Tränare och fysansvariga strävar efter att uppnå det bästa de kan med sina idrottsmän och idrottskvinnor. Att välja pålitliga och hälsosamma kosttillskott för idrottare är därför minst lika viktigt som att välja rätt material.

BOOOM: produkter har utvecklats i nära samarbete med professionella idrottsmän och idrottskvinnor och har under flera år bara funnits tillgängliga för en utvald grupp elitidrottare. När vi utvecklade våra produkter tog vi givetvis hänsyn till idrottarnas behov, men kravet att BOOOM:s produkter ska ha en 100 % naturlig karaktär, utan att det påverkar varken smak eller variation, var också viktigt. Tack vare vår mångåriga erfarenhet på professionell nivå kan vi idag erbjuda absolut säkra och pålitliga produkter som du kan använda både före, under och efter träningen. De ger dig ett perfekt stöd både vad det gäller att uppnå topprestationer och efteråt, när kroppen ska återhämta sig. Låt oss övertyga dig om den höga kvaliteten på våra produkter. Fråga efter dem på närmaste cykelspecialist. En översikt av återförsäljare hittar du på: www.BOOOM.nu

Dessutom har vi utarbetat ett speciellt program med avseende på sponsring av klubbar och/eller föreningar som vi gärna förklarar närmare vid ett personligt möte.

Vill du sälja produkter från BOOOM i din affär eller webbshop? Ta kontakt med oss via info@rovabikes.no eller.


Kontaktuppgifter:
ROVA Bikes AS
E-POST: info@rovabikes.no
TELEFON: (0047) 919 94 377