BOOOM DRINKS

BOOOM - Electrolyte Sports Drink (750g)

2 smaker att välja mellan

BOOOM elektrolyt-sportdryck är den första sportdryck som använder STEVIA som sötningsmedel. Det är inte bara innovativt, utan också nyttigare!

  • Elektrolyter: Fem essentiella elektrolyter (natrium, kalium, klorid, magnesium och kalcium) ingår alla i BOOOM
  • Kolhydrater: BOOOM innehåller en koncentration av maltodextrin och dextros (druvsocker). Denna mix ger både snabb och långsam energi från sockerarter.
  • 100 % naturligt: Innehåller inga konstgjorda doft- och färgämnen eller sötningsmedel.
  • Lätt smak: Våra drycker har en perfekt balans mellan sött och salt, vilket gör dem ”lätta” i smaken. Testa själv och upplev en angenäm överraskning.
  • Hydratisering: Tack vare dryckernas isotona egenskaper fyller de snabbt på både mineraler och ny energi under alla sorters påfrestningar.

BOOOM - Recovery Drink (600g)

Din BÄSTA bundsförvant för bästa möjliga återhämtning

BOOOM Recovery Drink är en återhämtningsdryck som består av en mix av ren, laktosfri vassleproteinisolat och enkla och komplexa kolhydrater, med tillsats av aminosyror, elektrolyter, vitaminer och mineraler och vars mål är maximal återhämtning efter varje träning och/eller tävling.

Om du dricker BOOOM Recovery Drink omedelbart efter sportutövandet kommer glykogenförrådet i musklerna snabbt att öka och tack vare det högvärdiga vassleproteinet kommer musklerna snabbt att återhämta sig.

BOOOM Recovery Drink innehåller en speciell mix av enkla sockerarter och komplexa kolhydrater (totalt 29 g per dos).